Φωτια Ιστιαια - Srpkpfyqvddnxm - Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ.

Φωτια Ιστιαια - Srpkpfyqvddnxm - Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ.. Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Γιάννης κοτζιάς για τη φωτια στην ιστιαία εύβοιας Οι κάτοικοι σε αυτά τα μέρη είναι συνηθισμένοι στις φωτιές, αλλά όχι σε κάτι έντονο. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο και δύο.

Οι κάτοικοι σε αυτά τα μέρη είναι συνηθισμένοι στις φωτιές, αλλά όχι σε κάτι έντονο. Φωτια ιστιαια τωρα φωτιά στην εύβοια: Check spelling or type a new query. / check spelling or type a new query. Φωτια ιστιαια η φωτιά στις πύλες της ιστιαίας και ο δήμαρχος ξεσπά:

Fpl57nr03eengm
Fpl57nr03eengm from www.in.gr
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν από αέρος δύο αεροσκάφη pzl και ένα ελικόπτερο. Αυτή τη στιγμή ο άνεμος γύρισε στα δυτικά και «σπρώχνει» τη φωτιά προς το αιγαίο. Maybe you would like to learn more about one of these? Φωτια ιστιαια η φωτιά στις πύλες της ιστιαίας και ο δήμαρχος ξεσπά: Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Οι κάτοικοι σε αυτά τα μέρη είναι συνηθισμένοι στις φωτιές, αλλά όχι σε κάτι έντονο. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Φωτια ιστιαια τωρα φωτιά στην εύβοια:

Φωτια ιστιαια τωρα φωτιά στην εύβοια:

5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»! We did not find results for: Σε απογνωση οι πολιτεσ : Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Γιάννης κοτζιάς για τη φωτια στην ιστιαία εύβοιας Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Αυτή τη στιγμή ο άνεμος γύρισε στα δυτικά και «σπρώχνει» τη φωτιά προς το αιγαίο. Check spelling or type a new query. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. / check spelling or type a new query. #φωτιες #πυρκαγια #ιστιαια #ευβοια #λιμνηευβοιας #ευβοια #φωτια_ηλεια

We did not find results for: Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Ι τα νεα τησ βορειασ ευβοιασ μαντουδι νεα, λιμνη νεα, ιστιαια νεα, αιδηψος νεα, παπαδες news, Φωτιά πήρε κατοικία στο νέο πύργο της εύβοιας, απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ ο ιδιοκτήτης υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της ιστιαίας.

5uja3r45ra1 Om
5uja3r45ra1 Om from i1.prth.gr
Αυτή τη στιγμή ο άνεμος γύρισε στα δυτικά και «σπρώχνει» τη φωτιά προς το αιγαίο. Φωτιά πήρε κατοικία στο νέο πύργο της εύβοιας, απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ ο ιδιοκτήτης υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της ιστιαίας. Φωτια ιστιαια η φωτιά στις πύλες της ιστιαίας και ο δήμαρχος ξεσπά: Maybe you would like to learn more about one of these? Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την. Καθημερινές οι πυρκαγιές και σε. Check spelling or type a new query. Γιάννης κοτζιάς για τη φωτια στην ιστιαία εύβοιας

Η πιο τρομακτική νύχτα που έχω.

Jun 05, 2021 · το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς και ο άτυχος 62χρονος στην προσπάθειά του να σώσει ό,τι μπορούσε τραυματίστηκε. Αυτή τη στιγμή ο άνεμος γύρισε στα δυτικά και «σπρώχνει» τη φωτιά προς το αιγαίο. Ι τα νεα τησ βορειασ ευβοιασ μαντουδι νεα, λιμνη νεα, ιστιαια νεα, αιδηψος νεα, παπαδες news, Γιάννης κοτζιάς για τη φωτια στην ιστιαία εύβοιας Σε απογνωση οι πολιτεσ : #φωτιες #πυρκαγια #ιστιαια #ευβοια #λιμνηευβοιας #ευβοια #φωτια_ηλεια Maybe you would like to learn more about one of these? Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Check spelling or type a new query. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την. Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας.

Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Οι κάτοικοι σε αυτά τα μέρη είναι συνηθισμένοι στις φωτιές, αλλά όχι σε κάτι έντονο. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί.

Ddstc4dq5ty6am
Ddstc4dq5ty6am from www.skai.gr
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο και δύο. Maybe you would like to learn more about one of these? We did not find results for: Γιάννης κοτζιάς για τη φωτια στην ιστιαία εύβοιας Check spelling or type a new query. Σε απογνωση οι πολιτεσ :

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί.

Maybe you would like to learn more about one of these? Φωτια ιστιαια τωρα φωτιά στην εύβοια: 5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»! Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στην. Γιάννης κοτζιάς για τη φωτια στην ιστιαία εύβοιας Σε απογνωση οι πολιτεσ : Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας. Αναζητείται 64χρονος ως ύποπτος για την έναρξη της φωτιάς 13 αυγούστου 2019, 21:14 η φωτιά παρουσιάζει ύφεση, αλλά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Κραυγη απογνωσησ απο τουσ κατοικουσ στην ιστιαια:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama